Χειρουργικές επεμβάσεις

Φωνοχειρουργική

Φωνοχειρουργική(χειρουργική του λάρυγγα και των φωνητικών χορδών)

 

 

Είναι ένας ιδιαίτερος τομέας που ασχολείται με το να αποκαθιστά χειρουργικά βλάβες τους όπως, πολύποδες, κύστεις, εκφυλίσεις, όγκους, αιματώματα, κοκκιώματα, επιμένοντα οιδήματα των φωνητικών χορδών, αλλά και παρέσεις τους μετά από επεμβάσεις για την αφαίρεση του θυρεοειδούς αδένα.

Η χρήση του CO2 Laser εδώ είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αρκετές φορές. Στόχος μας είναι να αποκατασταθεί αλλά και να διατηρηθεί κατόπιν η φωνή υγιής. Αυτό είναι εφικτό στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Για να επιτύχουμε τα καλλίτερα δυνατά αποτελέσματα, στο ιατρείο μας υπάρχουν απόλυτα εξειδικευμένοι Λογοθεραπεύτρια και Ψυχολόγος που βοηθούν στην αποθεραπεία αλλά και στην πρόληψη ώστε να μην ξαναδημιουργηθούν τα ίδια προβλήματα στο μέλλον. Οι μόνιμοι αυτοί συνεργάτες μας, με Λογοθεραπεία ή και ασκήσεις χαλάρωσης, εγγυώνται ώστε να έχουμε τα καλλίτερα δυνατά αποτελέσματα στο συντομότερο χρόνο, μιάς και πολλοί ασθενείς μας, λόγω των υποχρεώσεων τους (ηθοποιοί, τραγουδιστές, ιερείς, ψάλτες, δικηγόροι, οι «εργάτες φωνής» όπως τους ονομάζουμε εμείς) έχουν σοβαρό πρόβλημα χρόνου, αλλά και παράλληλα η φωνή τους αποτελεί και το εργαλείο δουλειάς τους.